Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Október 31. 12:13, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Internetadó - Deutsch Tamás lesz felelős a nemzeti konzultációért

Internetadó - Deutsch Tamás lesz felelős a nemzeti konzultációért

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője lesz felelős az internettel kapcsolatos jövő évi nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések lebonyolításáért - közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken.

Kocsis Máté a Facebook-oldalán közzétett tájékoztatásában megismételte Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli bejelentését, amely szerint "látva azt, hogy a távközlési adó tervezett technikai kiterjesztéséről teljes félreértés alakult ki, és az emberek megkérdőjelezik a javaslat ésszerűségét, ez az adó ebben a formában nem vezethető be".
A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: szeretnék a lehető legtöbb fórumon meghallgatni az emberek véleményét, ezért 2015 elején "nemzeti konzultációt fogunk lefolytatni az internetről", benne az internet szabályozásáról és a pénzügyi kérdésekről. Emellett szakmai egyeztetéseket kezdeményeznek a szolgáltatókkal és szakmai szervezetekkel. Ezek előkészítéséért, a nemzeti konzultáció tartalmi kérdéseiért és az egyeztetések, viták lebonyolításáért Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő lesz felelős - tudatta.

Címkék: Internetadó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.