Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Április 20. 19:30, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

Négy nőt gázolt el a húsvéti körmenetbe hajtó autó Galgahévízen

Négy nőt gázolt el a húsvéti körmenetbe hajtó autó Galgahévízen



Négy 60 év körüli nőt gázolt el a húsvéti körmenetbe hajtó autó szombat este a Pest megyei Galgahévízen, egyikük súlyos sérülésekkel került kórházba - közölte Valics Dezső, a mentők sajtóügyeletese vasárnap délelőtt az MTI-vel.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének késő esti tájékoztatása szerint az autó a helyi polgármesteri hivatal közelében hajtott a körmeneten részt vevők közé. Beluzsárné Belicza Andrea a baleset körülményeiről csupán annyit közölt, hogy a gödöllői rendőrség vizsgálja az esetet.
Valics Dezső, a mentők ügyeletese elmondta, hogy két kocsival vonultak a helyszínre, s négy 60 év körüli nőt vittek az ügyeletes kórházba. Az első vizsgálatok szerint egyikük súlyosabb, a másik három nő könnyebb sérüléseket szenvedett.
Vanó András, Galgahévíz független polgármestere az MTI érdeklődésére elmondta, hogy nem tartózkodik a településen, így ő is csak hallomásból tud a balesetről. A helyiek beszámolója szerint a körmenet eleje épp a templomkert mellett fordult ki az úttestre, amikor egy autó, figyelmen kívül hagyva a biztosítást végző polgárőr integetését, belehajtott a tömegbe.
Úgy tudni, hogy a sérülteket a hatvani kórházban ápolják - tette hozzá a településvezető.

Címkék: Baleset-közúti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.