Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Július 28. 13:32, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Vége a titkolózásnak, ő Détár Enikő párja

Vége a titkolózásnak, ő Détár Enikő párja

Hosszú hónapok óta találgatja a közvélemény, hogy ki lehet Détár Enikő új párja. Különböző hírek kaptak szárnyra, többek között már az is, hogy az esküvőjüket is tervezgetik új szerelmével.

„Szó sincs ilyenről. Egyelőre élvezzük egymás társaságát, a kevés szabadidőmben pedig hazamegyünk Egerbe – meséli Enikő, akinek az arca sugárzik a boldogságtól - tavaly, amikor mindenki arról irt, hogy tönkrement a házasságom, nem gondoltam, hogy egyszer még boldog leszek. Ott álltam egy válás közepén, egy nagy és egy kiskorú gyerekkel, rengeteg munkával az ötvenedik születésnapom küszöbén. Akkor eléggé összecsaptak a fejem felett a hullámok. Ha nincsenek mellettem a barátnőim, Nelly és Juci, akkor nem tudom mi lett volna a vége.”

Vége a titkolózásnak, ő Détár Enikő párja

Az már a múlt, a jelen pedig arról szól, hogy a színésznő megtalálta a boldogságát új párja, a tíz évvel fiatalabb Péter oldalán, akivel sokáig titokban találkozgatott. Most pedig elérkezettnek érezte az időt, hogy megmutassa kedvesét az olvasóknak.

Vége a titkolózásnak, ő Détár Enikő párja

„A Mamma mia próbái között szöktünk meg egy kicsit feltöltődni Egerszalókra az ország legromantikusabb szállodájába, ahol keleti kényelemben töltöttünk el néhány napot. Turbékoló gerlepárnak éreztük magunkat, akik kizárják a külvilágot és csak egymással foglalkoznak. Mindent kipróbáltunk, amit csak lehetett. Életemben először jártam hammamban és ittam marokkói mentateát. Péterrel sokat nevettünk. Bevallom, rég éreztem magam olyan kacér kislánynak, aki gyümölccsel etetheti a párját, vízben pózol neki vagy csak megpihen a karjaiban. A Mesés Shiraz Hotelben rájöttem, igen, nekem is jár a boldogság!”- mosolyog Enikő.

Vége a titkolózásnak, ő Détár Enikő párja

„Sokáig tépelődött Enikő, úgy érezte, hogy bűnt követ el azzal, hogy új életet kezd velem, akinek két gyermeke is van. – szól közbe az angoltanárként dolgozó Péter - igen, mindketten túl vagyunk már egy házasságon, a gyermekeinknek pedig az a fontos, hogy boldognak lássák a szüleiket. Nagyon örülök, hogy nem kell már tovább bujkálnunk, a következő lépés pedig egy közös családi pihenés lesz ősszel a Mamma mia után, de akkor már Zsebit sem hagyjuk otthon”

Vége a titkolózásnak, ő Détár Enikő párja

Címkék: détár enikő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára