Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Október 10. 07:21, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Akinek megvan a pénze, minél előbb szeretne végtörleszteni

Akinek megvan a pénze, minél előbb szeretne végtörleszteni

Egyre többen érdeklődnek végtörlesztésről a kormányablakoknál is. A hivatalokban úgy látják, akinek egy összegben megvan a pénze, az minél előbb szeretne végtörleszteni, hogy a költségei ne nőjenek tovább.

Polner Eörs, a Csongrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója elmondta: „a jogszabály úgy határozza meg, hogy december 31-ig, tehát 2011. december 31-ig lehet bejelenteni az igényt arra, hogy végtörleszteni szeretne valaki, utána 60 nap áll rendelkezésre, hogy a végtörlesztést realizálja. Mint mondta: az emberek többségét az érdekli, hogy akinek megvan a pénze, az minél előbb szeretné ezt a végtörlesztést prezentálni. Azt szeretnék, hogy a költségeik ne nőjenek tovább, illetve aki még gyűjtögeti a végtörlesztésre a pénzt, az iránt érdeklődik, hogy 60 napon túl is lehet-e végtörleszteni. (pr)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk