Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Március 16. 14:19, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Alekoszon már csak a pszichológus segíthet

Alekoszon már csak a pszichológus segíthet

A görög csődör úgy érzi, tönkretették a nők! Alekosz súlyosan megbetegedett, képtelen kilábalni az influenzából, ráadásul a költekezési vágy is rájött és két kézzel szórja a százezreket.

"Hosszú ideje kínoznak az influenza tünetei, pedig egyáltalán nem szoktam megbetegedni. Ezt annak tudom be, hogy Betty és Tünde tönkretettek. Ráadásul betegesen hajlamos vagyok a költekezésre. Ilyenkor azzal kárpótlom magam a szenvedések miatt, hogy százezreket durrantok el, akár egy nap alatt" - mondta az Új Ásznak Alekosz, aki úgy érzi, senki sincs körülötte, akivel megbeszélhetné problémáit, ezért újra pszichológushoz fordult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.