Városlista
2024. február 28, szerda - Elemér

Hírek

2022. Január 04. 15:09, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Arra ébredt, hogy balhét kell csinálnia

Arra ébredt, hogy balhét kell csinálnia

A tardosi lakos egy lakásból ruhaneműt és szerszámokat lopott. A tatai rendőrök aznap elfogták és őrizetbe vették a 42 éves férfit.

A gyanúsított 2022. január 3-án a tardosi lakcímén tartózkodott. A hajnali órákban arra ébredt, hogy balhét kell csinálnia. A környező utcákat bejárta, majd egy lakatlan házra lett figyelmes. Egy ablakon bemászott és az ingatlanból ruhaneműkkel és szerszámokkal együtt távozott. A sértett reggel vette észre a lopást, ekkor értesítette a rendőröket. A tatai járőrök adatgyűjtés során megállapították az elkövető személyazonosságát, akit 15 óra 30 perckor elfogtak. A rendőrök a kutatás során szinte az összes lopott tárgyat megtalálták – közölte a rendőrség.

A 42 éves férfit a Tatai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a tettest őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására. A férfi már nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, korábban már több alkalommal intézkedtek vele szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 14:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: sem fegyvereket, sem katonákat nem vagyunk hajlandóak küldeni Ukrajnába

Sem fegyvereket, sem katonákat nem vagyunk hajlandóak küldeni Ukrajnába - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden a közösségi oldalán.

2024. Február 27. 08:27, kedd | Belföld

Sulyok Tamás: kölcsönös meghallgatás és megértés révén szeretnék bizalmat építeni

Bizalmat szeretne építeni az előítéletektől mentes kölcsönös meghallgatás és megértés révén Sulyok Tamás megválasztott köztársasági elnök, aki hétfőn az Országgyűlésben azt mondta, bizonyos hatáskörökben

2024. Február 27. 06:00, kedd | Belföld

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Elfogadta az Országgyűlés Novák Katalin köztársasági elnök lemondását hétfőn. A képviselők a döntést 196 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül hozták meg.