Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2018. Április 04. 15:01, szerda | Belföld
Forrás: mti

Báli dulakodás miatt emeltek vádat egy volt rendőr ellen

Báli dulakodás miatt emeltek vádat egy volt rendőr ellen

Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés miatt emelt vádat egy volt rendőrrel és három társával szemben a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség - közölte Horváth Szilárd főügyész szerdán

A vádlottak egy babócsai bálon vettek revansot ismerősükön, a volt rendőr édesapja már régebben is dulakodott a sértettel - áll a közleményben.

A vádirat szerint először csak kisebb szóváltás alakult ki a felek között, majd a négyfős társaság a sértettre támadt.

A férfit a bálhoz tartozó vendéglátóhely előtt ütlegelték. Végül sikerült elmenekülnie és egy közeli utcában várta a segélyhívásra kiérkező rendőröket - írta.

A volt rendőr szolgálati viszonya 2017 szeptemberében az esettől függetlenül - lemondással - szűnt meg - fűzte hozzá a főügyész.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.