Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. December 04. 07:52, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Durva pornóban a VV5 sztárja!

Durva pornóban a VV5 sztárja!

Az egyik ismert pornócsatorna vég nélkül ismételgeti azt a pornófilmet, aminek főszereplője a VV5 érzékeny nője, Vera.

A képkockák alapján a csinos lány nem volt mindig éppen érzékeny... Igaz, ha kijön a villából, akár milliókat is kaszálhat a felvétellel.

VV Vera sem kerülte el a pornóvilágot...Noha a villában roppant érzékenynek mutatja magát, olyan nőnek, akinek van erkölcsi alapja, hogy bármikor olcsó prostinak nevezze Veronikát, a valóságban Verának is megvannak a maga titkai. A villa érzékeny nője, aki a héten bárbajozik Annamarival, egykoron pornófilmben szerepelt, igaz, az egyelőre nem tisztázott, hogy azt fiújával, csupán házi használatra készítette, vagy pedig tényleges munka volt...

Mindenesetre Vera most igen sokat kaszálhatna a felvétellel, hiszen az egyik legnagyobb pornócsatorna, meglovagolva a VV5 sikerét, műsorára tűzte a pikáns felvételt, amelyen Vera aztán igazán nem szégyellős...
A felvétel felbukkanása egyébként jócskán meglepte a műsor stábját is....

Címkék: valóvilág, VV Vera, VV5

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.