Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Április 14. 11:04, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Egy dolgot akart ellopni, meg is tette

Egy dolgot akart ellopni, meg is tette

Csak egy dolgot akart ellopni a dorogi férfi, és meg is tette: ismerőse légpuskáját. A rendőrök elfogták, a puskát pedig most visszaadták a tulajdonosnak.

Ismerőse kesztölci házába tört be V. János április 2-án. A 39 éves dorogi férfi egy farönkkel törte be az ingatlan ablakát, és azon keresztül mászott be. A házban célirányosan haladt, tudta, hogy a sértett hol tartja a légpuskáját, azt akarta magával vinni. Ahogy sejtette, a fegyver a helyén volt, magához vette, majd távozott – közölte a rendőrség.

A tulajdonos aznap este vette észre, hogy betörtek hozzá, és értesítette a rendőrséget. A dorogi rendőrök rövid időn belül azonosították, és április 7-én elfogták az elkövetőt, aki ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

V. János a kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy azért érkezett aznap ismerőse házához, hogy ellopja a légpuskáját. Miután ezt megtette, megitatta a sértett malacát, és távozott a helyszínről. A nyomozók a lopott légpuskát lefoglalták, és visszaadták a sértettnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.