Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Március 23. 14:25, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Egy új frizurával jobban járt volna a tolvaj - VIDEÓ

Egy új frizurával jobban járt volna a tolvaj - VIDEÓ

Elfogták a rendőrök azt a 26 éves férfit, aki a gyanú szerint egy budapesti fodrászüzletből hajnyíró gépet lopott.

A BRFK II. kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 26 éves R. Roland ellen. A budapesti férfi február 12-én egy II. kerületi fodrászcikk kereskedésben elterelte az eladó figyelmét, majd az üzlet pultján kiállított hajnyíró gépet a kabátja alá rejtette és sietve távozott az üzletből.

A lopásról az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített, így annak lefoglalása után a rendőrök felhívást tettek közzé. A videófelvétel megjelenése után bejelentés érkezett a rendőrségre és az abban szereplő információk segítségével a nyomozók azonosították R. Rolandot, akit március 22-én Csepelen elfogtak.

A nyomozók a férfit lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben az eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le.

Címkék: csepel, elfogás, lopás, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.