Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Augusztus 03. 07:13, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Éjszaka gyakorlatoznak a honvédség repülőgépei

Éjszaka gyakorlatoznak a honvédség repülőgépei

Éjszakai repülésre készülnek a kecskeméti repülőbázis pilótái augusztus 3-tól augusztus 6-ig több város fölött, ez nagyobb hanghatással jár a térségben, ezért a honvédelmi tárca a lakosság megértését és türelmét kéri.

Hétfőtől csütörtökig minden nap este hat órától hajnali 1 óráig a repülők éjszakai repüléseket hajtanak végre, a kiképzéssel a pilóták éjszakai körülmények közötti repülési képességét fejlesztik.

Az éjszakai repülés során - Kecskeméten kívül - nagyobb zaj és hanghatás lesz tapasztalható Eger, Balmazújváros, Miskolc és Heves, Szolnok, Kisújszállás, Mezőtúr, Szarvas valamint Orosháza és annak 30 kilométeres körzetében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.