Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Február 14. 12:21, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Elfogták a robbantással fenyegetőző fiút

Elfogták a robbantással fenyegetőző fiút

Hajdúhadházon fogták el azt a fiatalkorú fiút, aki robbantással fenyegette meg szombat délelőtt a debreceni Nagyállomást, órákra megbénítva a vasúti forgalmat.

Már szombat délután azonosították azt a mobiltelefont, amelyről a katasztrófavédelem ügyeletére a hívást indították. A fenyegetőző – egy 16 éves hajdúhadházi tanuló – kihallgatásán elismerte a vasúttársaságnak több tízmilliós kárt okozó fenyegetést. A gyanúsítottat a nyomozók őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását; erről a Debreceni Városi Bíróság kedd délután dönt. A szombati kiürítés körülbelül 180 embert érintett, és csaknem két órára le kellett állítani a vasúti forgalmat. A fiú három év szabadságvesztést is kaphat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.