Városlista
2019. szeptember 18, szerda - Diána

Hírek

2011. Augusztus 04. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Fekete Pákó éhezik?

Fekete Pákó éhezik?

A sztár állítólag negyvenezer forintnál kevesebbet keres egy hónapban, és ezért nem tudja kifizetni tartozását Tomcatnek, azaz Polgár Tamásnak - írja az egyik napilap.

A Bors információi szerint Fekete Pákó 36 750 forintot keres egy hónapban, mivel előadói tevékenysége nem hoz sok pénzt a konyhára, és még gyerektartást is kell fizetnie egyik gyereke után. Ezek az adatok akkor kerültek nyilvánosságra, amikor az énekes részletfizetési kérelmet nyújtott be a bíróságnak Tomcatnek való tartozása ügyében. Mivel azonban teljesen hihetetlennek tűnik ez az összeg, amelyből bizony csak éhen halni lehet, a bíróság elutasította a didikirály kérelmét - ezért Pákónak hamarosan nagyon mélyen kell majd a zsebébe nyúlnia, ha tényleg ki kell fizetnie többszázezres tartozását. 

Címkék: pákó

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 18. 13:03, szerda | Bulvár

Díjat nyert Rofusz Ferenc animációs filmje Argentínában

A legjobb animációs rövidfilm díját nyerte Rofusz Ferenc Az utolsó vacsora című alkotása a Jesus Cine Festen, az Argentínai Nemzetközi Keresztény Film Fesztiválon – olvasható a fesztivál honlapján (jesuscinefest.com).

2019. Szeptember 17. 08:50, kedd | Bulvár

Budapestre érkezett az életnagyságú LEGO Bugatti - FOTÓK

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség.

2019. Szeptember 16. 15:08, hétfő | Bulvár

Ismét Simply Red-koncert lesz Budapesten

A magyar fővárost is érinti jövő őszi európai turnéján a Simply Red. A Mick Hucknall által vezetett világhírű brit soul-pop formáció 2020. november 23-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

2019. Szeptember 16. 07:33, hétfő | Bulvár

Megőrizte első helyét az Az bohóca, nyomában a sztriptíztáncosnőkről szóló krimi

Megőrizte első helyét az Az: Második fejezet című bohócos horror az észak-amerikai mozikban, a sztriptíztáncosnőkről szóló krimi is meglepően nagy bevétellel nyitott - írta a Variety.com filmes portál.