Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2011. Augusztus 04. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Fekete Pákó éhezik?

Fekete Pákó éhezik?

A sztár állítólag negyvenezer forintnál kevesebbet keres egy hónapban, és ezért nem tudja kifizetni tartozását Tomcatnek, azaz Polgár Tamásnak - írja az egyik napilap.

A Bors információi szerint Fekete Pákó 36 750 forintot keres egy hónapban, mivel előadói tevékenysége nem hoz sok pénzt a konyhára, és még gyerektartást is kell fizetnie egyik gyereke után. Ezek az adatok akkor kerültek nyilvánosságra, amikor az énekes részletfizetési kérelmet nyújtott be a bíróságnak Tomcatnek való tartozása ügyében. Mivel azonban teljesen hihetetlennek tűnik ez az összeg, amelyből bizony csak éhen halni lehet, a bíróság elutasította a didikirály kérelmét - ezért Pákónak hamarosan nagyon mélyen kell majd a zsebébe nyúlnia, ha tényleg ki kell fizetnie többszázezres tartozását. 

Címkék: pákó

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 07:12, hétfő | Bulvár

A Toy Story 4 könnyedén tört az észak-amerikai mozis toplista élére

Ugyan többet vártak tőle, 118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével mégis könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

2019. Június 22. 17:00, szombat | Bulvár

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, amely nemcsak a flottakezelőknek, hanem a magánvásárlóknak is szeretne a közeljövőben adatokat közlő abroncsokat értékesíteni.

2019. Június 21. 08:56, péntek | Bulvár

Aranyérmes sportolók lepték meg a hátrányos helyzetű gyermekeket

Fodor Rajmund, Kokó, Verrasztó Dávid és Madaras Norbert sportsikerükről is meséltek a kicsiknek

2019. Június 20. 19:02, csütörtök | Bulvár

Ed Sheeran új lemezén világsztárok sora szerepel

Cardi B, Bruno Mars, Stormzy és még számos világsztár énekes és rapper működik közre Ed Sheeran új, No 6 Collaborations Project című új lemezén, amely július 12-én kerül a boltokba.