Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Szeptember 19. 12:12, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Festményeket és fűkaszát loptak a fiatal élettársak míg a tulaj aludt

Festményeket és fűkaszát loptak a fiatal élettársak míg a tulaj aludt

Az adonyi rendőrök egy 25 éves perkátai férfit és annak 26 éves élettársát hallgatták ki gyanúsítottként a minap.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 25 éves perkátai férfi és 26 éves ugyancsak perkátai illetőségű élettársa ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi és társa augusztus 22-én hajnalban betörtek Perkátán egy Radnóti Miklós utcai ingatlanba úgy, hogy kifeszítették annak bejárati ajtaját. A két elkövető ezt követően behatolt a házba és mialatt az ingatlan tulajdonosa a házban aludt, leemeltek a falról és elloptak 6 festményt, továbbá eltulajdonítottak egy benzines fűkaszát, illetve a sértett kézitáskáját a benne található személyi okmányokkal és készpénzzel együtt.

Az adonyi rendőrök az adatgyűjtés és tanúkutatás során beszerzett információk alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két helybéli lakost, akiket miután elfogtak és előállítottak az Adonyi Rendőrőrsre szeptember 17-én délután gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.