Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Augusztus 05. 08:29, hétfő | Kék hírek
Forrás: police.hu

Hamis szlovák papírokkal bukott le egy tadzsik férfit Ferihegyen

Hamis szlovák papírokkal bukott le egy tadzsik férfit Ferihegyen

Egy ukrán férfi az államhatár illegális átlépésében akart segítséget nyújtani egy hamis szlovák igazolványokat bemutató tadzsik állampolgárnak.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) Határrendészeti Alosztály munkatársai augusztus 3-án 13 óra 10 perckor utasfelvétel során ellenőriztek egy férfit, aki egy torontói járattal akart elutazni. A férfi egy szlovák útlevéllel és egy szlovák személyi igazolvánnyal igazolta magát, azonban a rendőrök mindkettőről megállapították, hogy azokat meghamisították. A ruházatának átvizsgálása során megtalálták a férfi tadzsik útlevelét. A társaságában tartózkodott egy ukrán állampolgár, aki megvásárolta a repülőjegyet a tadzsik állampolgárnak.

Az ukrán férfit embercsempészés bűntett, a tadzsik férfit közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki az RRI munkatársai. Őrizetbe vették őket és bíróság elé állítás javaslattal megküldik az ügyiratokat az illetékes ügyészségnek.

Címkék: repülő, Szlovák, tadzsik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.