Városlista
2019. január 23, szerda - Zelma

Hírek

2011. Szeptember 27. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Hároméves kislányuk miatt szapulják a híres párt

Hároméves kislányuk miatt szapulják a híres párt

Újra kritikák kereszttüzébe került Katie Homes, mert kompromittáló fotók jelentek meg kislányáról, Suriról. A mindössze hároméves gyermek megint magassarkúban botladozott híres anyukája oldalán.

Szakértők szerint egy kislány számára fizikailag és lelkileg sem egészséges, ha nem a korának megfelelően öltözik. Katie-nek azonban más a véleménye.

- Ennyi idős koromban én is folyton anyukám holmijában pipiskedtem, és nem lett tőle semmi bajom - mondja legújabb interjújában Tom Cruise neje.

Kislányuknak egyébként külön terveznek öltözéket, ruhatára állítólag négymillió dollárt ér.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 23. 07:34, szerda | Bulvár

Érdekességek az Oscar-díj idei jelöltjeiről

Több érdekességet is összegyűjtött az amerikai filmakadémia az Oscar-díj kedden nyilvánosságra hozott idei jelöltjeiről:

2019. Január 22. 18:21, kedd | Bulvár

A kedvenc és a Roma című film kapta a legtöbb jelölést az Oscar-díjakra

A kedvenc és a Roma című filmet jelölte Oscar-díjra a legtöbb kategóriában az amerikai filmakadémia kedden Los Angelesben. Magyar alkotás nem szerepel a jelöltek között.

2019. Január 22. 17:05, kedd | Bulvár

Újabb fellépőket jelentettek be a Balaton Sound szervezői

Zamárdiban július 3. és 7. között mások mellett a Chainsmokers, Tiësto, J Balvin, G-Eazy, Jess Glynne és a Rudimental is koncertet ad.

2019. Január 16. 18:16, szerda | Bulvár

Sofia Coppola ismét Bill Murray főszereplésével forgat

Sofia Coppola 15 évvel az Elveszett jelentés című Oscar-díjas filmje után ismét Bill Murray főszereplésével forgat. A produkció az A24 független filmstúdió és az Apple első közös filmjeként készül el