Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2011. Október 30. 07:37, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

Holttestet találtak egy személyautóban Budapesten

Holttestet találtak egy személyautóban Budapesten

Hozzávetőleg kétórányi időre lezárták szombat délelőtt a fővárosban a XXIII. kerületi Hősök terét, mert egy autó ablakára olyan üzenet volt kiragasztva, hogy a kocsiban veszélyes anyag van.

Mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az MTI-nek.

A kocsiban egy fiatal férfi holtteste feküdt - közölte. Pap Judit, a BRFK sajtóügyeletese pedig kora délután arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy 32 éves soroksári férfi holttestét találták meg az autóban, és az idegenkezűség feltehetően kizárható.

Az autót tizenegy óra után szállították el a térről egy szántóföldre. Ott kinyitották a járművet, és megállapították, hogy a kocsiban lévő ember halott.

A tűzoltók különféle vegyszeres dobozokat és flakonokat találtak az autóban, de a Hősök terén nem került veszélyes anyag a levegőbe - tette hozzá a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője.

Barta Ágnes, a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek ezt megerősítette, és elmondta: az autó kinyitásakor is figyelték, hogy mi kerül a levegőbe. A mérések nem igazolták, hogy halálos gáz szabadult volna el. Hozzátette: feltételezhetően különböző savak voltak az autóban, a kocsiablakra ragasztott papíron pedig az állt, hogy hidrogén-szulfid.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 09:45, péntek | Kék hírek

Közel 9000 doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak egy bolgár furgonban

Közel kilencezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát és 20 liter ismeretlen eredetű alkoholos italt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy bolgár furgonban, amit az M43-as autópályán ellenőriztek.

2024. Május 22. 07:34, szerda | Kék hírek

Hollandiában rekordszámú droglabort számoltak fel tavaly

A holland rendőrség rekordszámú, 151 droglabort számolt fel tavaly, szemben a 2022-ben fellelt valamivel több mint százzal, ugyanakkor kevesebb marihuánaültetvényt találtak, mint a megelőző évben

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.