Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2014. Október 16. 09:29, csütörtök | Életmód
Forrás: Fénypont Média

Idén is ELTE FIT Night

Idén is ELTE FIT Night

Idén is több mint 1000 egyetemistát vár a negyedik alkalommal megrendezendő ELTE FIT Night éjszakai szabadidős sportfesztiválra dr. Gömör Iván, az esemény ötletgazdája és főszervezője.

A rendezvény helyszínén tartott sajtótájékoztatón - amelyet Hajdú B. István sportriporter vezetett – bemutatkoztak a fitness fesztivál szakmai együttműködő partnerei, az aerobic (Pulay Szilvia), a spinning (Kis Norbert Spiki), a funkcionális tréning (Sárai Dávid), a walkenergie (Szabó István), és a street workout (Radványi Norbert) képviselői és szakemberei.

Idén is ELTE FIT Night

Az ELTE FIT Night4 rendezvény idén egy kuriózummal is előrukkol, hiszen az esemény keretein belül kerül sor az I. VIP Fitness Kupára. A VIP kupán négy csapat indul, hiszen a zenészek, a médiaválogatott, a sportolók, és az olimpiai bajnokok alkotta formációk küzdenek majd meg az első helyért. A sajtótájékoztatón Palcsó Tamás elmondta, hogy kíváncsian várja a megmérettetést, hiszen énekesként jó kondícióban kell lennie ahhoz, hogy jól bírja a színpadon való szereplést, míg Martinek János kétszeres olimpiai bajnok - aki a sportolók csapatát erősíti majd - egyértelműsítette, hogy az ő sportága, az öttusa „nagyon más”, mint a fitness, ettől függetlenül izgalommal tekint a kihívás elé.

Idén is ELTE FIT Night

Lui, a világrekorder bűvész azt fejtegette, hogy nem lesz egyszerű sportolás közben bűvészkednie, de a sajtótájékoztatón megjelenteknek megígérte, hogy valamilyen trükköt azért bevet majd a rendezvényen. Csordás Tibi pedig, aki Palcsó Tamás csapattársa lesz, magabiztosan jelentette ki, hogy szinte bármilyen sportágat képes űzni és gyakorolni, tehát a fitnesstől sem riad vissza.

Idén is ELTE FIT Night

A VIP csapatok bemutatkozása után Gömör Iván még elmondta, hogy azért is büszke a rendezvényre, mert az ELTE FIT Night4 eseményen a teljesség igénye nélkül szinte minden „fit sportágat” kipróbálhatnak a résztvevők. Az ELTE FIT Night4 legfontosabb célkitűzése tehát, hogy „közel hozza” a mozgást és sportot kedvelőkhöz a ”fit sportok”-at egy olyan rendezvényen keresztül, ahol lehetőség kínálkozik mind szervezett keretek között, mind pedig kötetlenül kipróbálni közel 20 sportágat és mozgásformát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:16, szombat | Életmód

Két magyar Trófea-díj a világ egyik legnagyobb borversenyén

Két magyar bor, a somlói Tornai Pincészet 2017-es Top Selection Grófi Hárslevelűje és a Royal Tokaji 2018-as 6 puttonyos Tokaji Aszúja is elnyerte idén a legmagasabb elismerést, a Trófea-díjat a londoni International Wine Challenge-en.

2024. Május 25. 08:05, szombat | Életmód

Ováció fogadta az Iránból elmenekült rendezőt és filmjét a fesztiválon

Ováció fogadta az Iránban börtönbüntetésre ítélt és onnan elmenekült neves filmrendezőt, Mohammad Raszulofot és filmjét péntek este a 77. Nemzetközi Cannes-i Filmfesztiválon.

2024. Május 24. 13:17, péntek | Életmód

A magyarországi hegyi patakok felét ideiglenes kiszáradás veszélyezteti

A magyarországi hegyi patakok felét veszélyezteti az ideiglenes kiszáradás a HUN-REN Ökológiai Kutatóközpont (HUN-REN ÖK) vizsgálata szerint.

2024. Május 23. 15:25, csütörtök | Életmód

Brassó közelében rehabilitációs központ épül a romániai \"problémás medvék\" számára

Brassó közelében 61 hektáron rehabilitációs központ épül a lakott területekre bejáró és ott problémákat okozó romániai barnamedvék számára - számolt be csütörtökön a Bizbrasov.ro hírportál.