Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Június 22. 08:45, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Igazi családi vállalkozás az UFO új klipje - VIDEÓVAL

Igazi családi vállalkozás az UFO új klipje - VIDEÓVAL

Ismét a csúcsokat ostromolja a ’90-es évek egyik legnépszerűbb popegyüttese, a mindig megújulni képes UFO.

Az új felállásban nyomuló, Dr. Love, alias Varga Zsolti vezette formáció alaposan bedurrantotta a rakétákat az idei nyári szezonra. A szép emlékű Up! együttes one hit wonderét, a Nap című slágert remixelték újra, meghozzá nem is akárhogyan, igazi amerikai körítéssel.

A ’90-es évek egyik legismertebb pop együttese, az új felállásban nyomuló UFO együttes igazi meglepetéssel készült a rajongóinak: a bő húsz éve a slágerlistákat letaroló Up! one hit wonderét, a Nap című slágert remixelte újra. A Varga Zsolt vezette formáció egy pörgős klipet is forgatott a dalhoz, méghozzá nem is akárhol, az etyeki Korda Filmstúdióban, a Hellboy II. díszletei közt, egy New York-i utcarészletnél – nem csoda hát, hogy a közel négyperces, vágás nélküli videó egy igazi hollywoodi produkció feelingjét idézi.

A klip a Sláger TV Híradó csütörtöki adásában debütál, és pár kulisszatitkot első kézből tudhatunk meg Doktor Love-tól.



„Az Up! együttes nagyon fontos szerepet játszott az életemben, hiszen nagyon szerettem ezt a dalukat. Akasztottunk magunknak egy Amerikában élő producert, Myon-t, akivel készítettünk egy marha jó kis remixet. A klip egy komoly családi vállalkozás volt, hiszen a feleségem, mint stylist, az öccse, mint operatőr működött közre, a gyermekeim pedig táncolnak benne – árulta el az énekes.

Címkék: együttes, klip, ufo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára