Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Június 30. 09:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Itt az új hóbort, a szülés előtti intim gyanta

Itt az új hóbort, a szülés előtti intim gyanta

A modern nő legfőbb ismertető jegye, hogy nincs az a pillanat az életében, amikor a külseje ne lenne tökéletes!

A modern nő egyetlen dolgot tart minden másnál előbbre valónak, ez pedig a szépség, a külcsín. Hol van már az a világ, amikor a nők még a családot, a gyermeknevelést, az utódok gondozását tekintették legfőbb hivatásuknak? Mára a lányok-asszonyok java része szentül hiszi, hogy a sikeres élet egyetlen titka a nap minden percében kifogástalan külső.

A dolog odáig fajult, hogy a szépségszalonok már szülés előtti átalakító-kezeléseket is kínálnak, és nyilván nem véletlenül, hiszen a kínálatot többnyire a kereslet határozza meg. Egyre több kismama véli úgy, hogy a vajúdás vagy a császározás ellenére ezen a napon is ugyanolyan jól kell kinézni, mint az esküvőn.

Az újdonsült anyukák egy része sokkal jobban érzi magát, ha közvetlenül a szülés után készült fotókon bombaformában pózolhat, karjában az újszülöttel. Kim Kardashian például, a hírek szerint a vajúdás és szülés egész ideje alatt sminkeseket tartott maga mellett, és kifogástalan sminkkel, tűsarkú cipőben hozta világra a kis North Westet.

Egyre több brit szépségszalon kínál olyan kezeléseket, amelyek kimondottan a kismamákat célozzák meg. Intim gyantázás, barnító testfújás, pedikűr, manikűr, szemöldökkiszedés, valamint hajápolás egyaránt szerepel a kínált csomagban. A tapasztalatok szerint az utóbbi időben 10 százalékkal ugrott meg Nagy-Britanniában a közvetlenül a szülés előtt igénybe vett szépségápolási kezelések száma.

Ezeknek a szülés előtti szépészeti beavatkozásoknak száma különösen az okostelefonok térhódításával ugrott meg, hiszen a képeket egyből ki lehet posztolni a Facebookra vagy a Twitterre, hogy a rokonok, barátok, ismerősök is láthassák, ezért nem mindegy, milyen külsővel domborít rajta az újdonsült anyuka.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.