Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. December 28. 07:08, péntek | Belföld
Forrás: mti

Késsel támadt egy ápolóra egy beteg a győri kórházban

Késsel támadt egy ápolóra egy beteg a győri kórházban

Késsel támadt egy ápolóra egy kilencvenéves beteg a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban december 25-én hajnalban - írta a Kisalföld online oldalán csütörtökön.

Oláh Attila, a kórház orvos igazgatója az MTI-nek azt mondta, hogy az idős férfi a kardiológiai osztályon feküdt, mert pacemaker-beültetésre várt. A férfinak voltak zavart mondatai, majd a nála lévő bicskával megindult az egyik nővér felé, akit a tenyerétől az alkarja közepéig megsebesített.

A nővért megműtötték. Az idős férfit saját és az ápolók biztonsága érdekében az ágyhoz kötözték, pszichiáter is megvizsgálta.

A nővér néhány napon belül elhagyhatja a kórházat.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Takács Zoltán az MTI-nek azt mondta: a férfi ellen közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett bűncselekmény miatt indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.