Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2013. Január 09. 05:00, szerda | Sport
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Ki lesz az év sportembere - döntse el ön!

Ki lesz az év sportembere - döntse el ön!

Gyurta Dani vagy Szilágyi Áron volt a legjobb férfi sportoló 2012-ben?Görbicz Anitát, Kozák Danutát, esetleg Joó Abigélt tartják a hazai szurkolók a legjobb női sportolónak? A SportKlub a sportrajongó közönségtől várja, hogy szavazza meg, ki volt a tavalyi év legjobb férfi-, női sportolója, az év csapata, a legemlékezetesebb meccse, valamint a legnépszerűbb sportembere.

Szilágyi Áron olimpiai bajnok vívónk nagy örömmel fogadta a jelölést a SportKlub Év Sportemberei Díjra. „Nagyon megtisztelő, hogy a csatorna gondolt rám. Szerencsére az elmúlt időszakban volt már részem hasonló elismerésekben, és törekszem majd arra, hogy a jövőben is egyre több díjra tartsanak érdemesnek. Rendkívül fontos számomra a szurkolóktól kapott visszajelzés, hiszen az Olimpia óta nagyon sok szeretetet és támogatást kapok tőlük” – mondta el Áron.

A SportKlub műsorvezetője, Kovács „Kokó” István olimpiai bajnok ökölvívónk különdíjjal jutalmazza azt a 21 év alatti sportolót, aki szerinte a tavalyi teljesítményével ezt a legjobban kiérdemelte. „Úgy vélem, hogy Magyarországon nincs hiány sporttehetségekben. Az én választásom egy ifjú hölgyre esett, aki bár sokak számára talán ismeretlen, mégis az elmúlt tíz év egyik legnagyobb magyar sportszenzációja. A tizenhat éves lány egy nemrégiben olimpiai sportággá vált területen vezeti jelenleg a junior világranglistát, ami hatalmas teljesítmény. De azt, hogy kiről van szó, még nem árulhatom el, bár szerintem az elmondottak alapján nem nehéz kitalálni” – titokzatoskodott Kokó.

A jelöltekre a SportKlub Facebook oldalán lehet szavazni január 8-án déltől 2013. január 28-a éjfélig. A végeredményt a szavazatok összesítése után a SportKlub Híradójában jelentik be január 30-án 18:15-kor.

Címkék: Sport, sportember

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 19:54, szombat | Sport

Ez igazi rally lesz!

Idén 2024-ben a Diósgyőr ralin P14-es kategóriában állsz rajthoz Velezdi Eszter navigátoroddal.

2024. Május 25. 19:51, szombat | Sport

Egy dobogós Diósgyőr ralis eredménynek örülnénk!

Beszélgetés Kronome Ákos autóversenyzővel, nagy megmérettetés előtt.

2024. Május 25. 08:12, szombat | Sport

Férfi kézilabda NB I - Előnyben a címvédő Veszprém a döntőben

A címvédő Veszprém házigazdaként 35-28-ra legyőzte a Szegedet a férfi kézilabda NB I döntőjének első, péntek esti mérkőzésén.

2024. Május 24. 23:28, péntek | Sport

Versenyzői rutinja a Top15-be repítette Gender Tamás Juniort!

Gender Tamás Junior a WSK - Open Series International Circuit La Conca - OKJ kategóriában 2024.05.07-11. között versenyzett.