Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Október 03. 13:20, szerda | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Kim Kardashian és Ruby Rose neve is veszélyforrás az interneten

Kim Kardashian és Ruby Rose neve is veszélyforrás az interneten

Nagy-Britanniában Kim Kardashian az internet „legveszélyesebb híressége\", Amerikában pedig a tévésztár Ruby Rose online keresései vezetik a felhasználót a legtöbb veszélyes, vírusos oldalra.

A McAfee kiberbiztonsági cég az alapján állította össze az online legveszélyesebb hírességek listáját, hogy a celeb nevével kapcsolatos keresések hányszor vezetnek vírusos oldalakra.

Amerikában a Netflix Orange is the New Black című sikersorozatának sztárja, Ruby Rose nevére való rákeresés bizonyult a legveszélyesebbnek. A toplista további helyezettjei közé tartozik Kristin Cavallari realitysztár, Marion Cotillard színésznő, Lynda Carter, a Wonder Woman sztárja és Rose Byrne ausztrál színésznő is.

A britek körében Kim Kardashian neve a legfőbb veszélyforrás. Az idei brit listán a BBC News szerint az első öt helyen Kardashian után Naomi Campbell, Kourtney Kardashian, Adele és Caroline Flack áll.

A kiberbiztonsági cég a vírusos oldalak elkerülésére azt ajánlotta, hogy biztonságos, fizetős oldalakról nézzünk videókat, és csak olyan oldalakon olvassunk híreket a celebekről, amelyekben megbízunk. További védelmet jelent az applikációk és vírusirtó szoftverek rendszeres frissítése.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.