Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Március 13. 14:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Könyvet ír VV Vera

Könyvet ír VV Vera

Tanácsokkal szeretné ellátni a valóságshow következő szériájának a játékosait a Való Világ érzékeny lelkű lánya.

VV Vera kemény bokszedzésekbe kezdett Bunyós Pityuval, és idővel talán profi versenyző lesz. Emellett könyvet szeretne írni a VV 6 leendő játékosai számára.

Elmondása szerint mindig érdekelte az írás, és már a luxusbörtönben eldöntötte, megírja, hogyan élte meg az egész Való Világot. "Szeretnék mindenkit arra buzdítani, hogy jelentkezzenek a következő szériába, miközben instrukciókat is adott nekik" - árulta el terveit az Új Ásznak.

Véleménye szerint nincs recept egy ilyen játékra, de úgy látja, lehet tudni előre, milyen megpróbáltatások érhetik a villalakókat (például keveset fognak aludni, kimerültség lesz rajtuk úrrá, holdpontra kerülhetnek), és ezeket a tapasztalatait osztaná meg az olvasókkal. "Célom, hogy ha valaki elolvassa a könyvemet, azt mondja: mindezek tudatában be akarok kerülni a játékba" - mondta az exvillalakó, aki jelenleg kiadót keres könyvéhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.