Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Április 18. 13:44, szerda | Kék hírek
Forrás: police.hu

Lánctalpas munkagépet lopott két férfi Véménden

Lánctalpas munkagépet lopott két férfi Véménden

Egy nap alatt elfogták a rendőrök azt a két tolvajt, akik egy lánctalpas markolót loptak el Véménden a minap.

Egy férfi hétfőn 9 óra körül arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy a Véménd külterületén leállított lánctalpas markolóját egy trélerrel próbálják meg eltulajdonítani. A férfi elmondta, hogy éppen traktorjával közlekedett Véménden, majd észrevette, hogy markolója a domboldalról halad lefelé, valamint a lefelé vezető földúton egy másik kisteherautó megy előtte, lent pedig egy tréler várakozott.

Az útkereszteződéshez érve eléjük állt, és kérdőre vonta a kisteherautó sofőrjét, aki erre azt mondta, hogy egy cégtől vásárolták a markolót, és azt viszik el. A sértett ezután elmondta, hogy ezt erősen kétli, merthogy ő a tulajdonosa. Visszament traktorhoz a telefonért, a férfi pedig visszaszállt a kocsiba, menet közben felvette a munkagép vezetőjét is, majd elhajtottak.

A rendőrök még aznap elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 23 éves bátaszéki férfit, és annak 45 éves alsónyéki társát, majd előállították őket a Mohácsi Rendőrkapitányságra.

Ellenük lopás bűntett elkövetése miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.