Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Június 27. 13:07, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Lenyűgözik a tehetségek Alföldit

Lenyűgözik a tehetségek Alföldit

Megkezdte a mentorkodást az ex-direktor.

Merőben megváltozott az élete Alföldi Róbertnek, aki bár fájó szívvel hagyta ott a Nemzeti Színház igazgatói posztját, új lehetőségek nyíltak meg előtte az X-Faktor mentoraként. A neves színész-rendező képtelen volt magában tartani meglepettségét és bámulatát az eddig látott tehetségekkel kapcsolatban.

– Természetesnek érzem ezt a helyzetet, már az első napokban jól működött a mentorcsapat. Olyan elképesztő tehetségekkel találkozom, akiknek a lénye felülír mindent, amit én gondolok erről a szakmáról. Olyan alkatú emberekkel találkoztam, akikre ha ránézel az utcán, észre sem veszed, de ehhez képest lenyűgöznek – mondta a Fókusznak Alföldi, aki már csak a jövőre koncentrál, nem búslakodik a múlton. Arra törekszik, hogy minél többet kihozzon az X-Faktor énekeseiből, és biztosan fog számos megható és olykor kemény pillanatokat is okozni a tehetségek életében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.