Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Szeptember 23. 07:33, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Élete végéig rács mögött marad a mészáros

Élete végéig rács mögött marad a mészáros

Jogerősen is ténylegesen életfogytig tartó fegyházbüntetést rótt a Szegedi Ítélőtábla arra a férfira, aki nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel gyilkolt meg egy házaspárt és lányukat egy tompai tanyán.

A bűncselekmény elkövetésekor a 29 éves nőtlen férfi későbbi áldozatainál dolgozott, a magyar-szerb határ közelében lévő tanyán. Munkáltatóiról tudta, hogy jómódúak, nem kevés pénzt tartanak odahaza. A vádlott a bizonyítási eljárás folyamán tett vallomásaiban tagadta, hogy a pénzszerzés motiválta volna szörnyű tettének az elkövetésére, hiszen a tanya tulajdonosa néhány nappal azelőtt közölte vele, a tél folyamán nem tartanak igényt a munkájára, majd csak 2010 tavaszán számíthat erre. Vallomásában azt állította, hogy 2009. november 4-én a délutáni órákban a háziasszony többször is durván megsértette. Egy pajszerrel többször fejbe verte, egy késsel pedig megszúrta a nőt. Miután végzett vele, bement a lakásba és ott a súlyos beteg házigazdát is meggyilkolta, hogy ne legyen tanú. Állítása szerint ugyanilyen megfontolásból gyilkolta meg az idős házaspár időközben hazaért 42 éves lányát is. Ezt követően elkezdett pénz és ékszerek után kutatni, és több mint 9 millió forintos értékkel távozott.

A vádlott a hármas gyilkosság másnapján felkereste a meggyilkolt házaspár másik lányát, akivel sírva gyászolta az elhunytakat. A vádlottat először tanúként idézte be a rendőrség, de miután ellenőrizték mobiltelefonos beszélgetéseit, őrá terelődött a gyanú. Első gyanúsítotti kihallgatásán beismerte, hogy ő volt a tettes. (da)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.

2024. Április 08. 11:31, hétfő | Kék hírek

Három hónap alatt 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a Pest vármegyei rendőrség

Az év első három hónapjában 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a rendőrség Pest vármegyében.