Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Április 19. 05:02, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Lezárult a nyomozás a dávodi gyilkosság ügyében

Lezárult a nyomozás a dávodi gyilkosság ügyében

Lezárult a nyomozás a dávodi gyilkosság ügyében: a gyanú szerint egy helyi asszony tavaly nyáron megölte az élettársát, majd a holttestet elásta a házuk udvarában

- közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján. A közleményben felidézték: 2019. július 24-én egy holttestet találtak Dávodon. Az ügyben büntetőeljárást indítottak, majd azzal összefüggésben őrizetbe vettek egy középkorú helyi nőt halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt.

A nyomozás során megállapították, hogy 2019. július 7-én este az asszony szóváltásba keveredett élettársával, és ez tettlegességig fajult. Nem sokkal ezután a férfi a ház teraszán összeesett. A nő ekkor egy szemeteszacskót húzott élettársa fejére, azt erősen megkötötte, ezzel szándékosan megfojtotta a férfit.

Miután az 52 éves férfi meghalt, testét az asszony maró hatású anyagokkal öntötte le, majd elásta. Később másoknak azt állította, hogy élettársa külföldre ment munkavállalás céljából, de a férfi eltűnése gyanússá vált, ezért azt jelentették a rendőrségen.

Az eltűnéssel kapcsolatos rendőri intézkedés során a helyi körzeti megbízott találta meg a holttest maradványait.

A nyomozók a dávodi nő tettét emberöléssé minősítették át. A letartóztatásban lévő 49 éves gyanúsított ügyében a főkapitányság az iratokat vádemelési javaslattal adta át a főügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.