Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2011. Augusztus 17. 07:17, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress

Magyarország támogatja az iraki újjáépítést

Magyarország támogatja az iraki újjáépítést

A Külügyminisztérium megdöbbenéssel értesült a 2011. augusztus 15-i, Irak-szerte elkövetett robbantás merényletsorozatról.

A terrorista akciónak ismételten ártatlan emberek estek áldozatul, amit Magyarország elítél - tájékoztatott a Külügyminisztérium.

A Külügyminisztérium együttérzését fejezi ki az áldozatok családjának és az iraki hatóságoknak. Magyarország abban érdekelt, hogy az iraki újjáépítés és a demokratikus intézményrendszer fejlesztése folytatódjon, mindezzel hozzájárulva a lakosság biztonságának megteremtéséhez. Hazánk a rendelkezésére álló eszközökkel támogatja e folyamatot - tette hozzá Szűcs Gabriella, a Külügyminisztérium főosztályvezető helyettese.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: Irak

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 10. 12:46, vasárnap | Belföld

Több vonat menetrendeje változik a győri fővonalon

Több vonat közlekedését, menetidejét befolyásolja a győri fővonalon a havas időjárás - közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel.

2023. December 10. 12:45, vasárnap | Belföld

Vasárnaptól érvényes a MÁV-VOLÁN-csoport 2023/2024-es menetrendje

Vasárnaptól érvényes a MÁV-VOLÁN-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket - közölte közlekedési társaság az MTI-vel.

2023. December 10. 07:54, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 49. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. December 10. 07:50, vasárnap | Belföld

Dömötör Csaba: hetvenenezer milliárdos kérdés Ukrajna EU-csatlakozása

Ukrajna európai uniós csatlakozása egy \"hetvenezer milliárd forintos kérdés\", amelyről példátlan gyorsasággal és kellő tájékoztatás nélkül döntenének Brüsszelben