Városlista
2023. január 31, kedd - Marcella

Hírek

2011. Augusztus 17. 07:17, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress

Magyarország támogatja az iraki újjáépítést

Magyarország támogatja az iraki újjáépítést

A Külügyminisztérium megdöbbenéssel értesült a 2011. augusztus 15-i, Irak-szerte elkövetett robbantás merényletsorozatról.

A terrorista akciónak ismételten ártatlan emberek estek áldozatul, amit Magyarország elítél - tájékoztatott a Külügyminisztérium.

A Külügyminisztérium együttérzését fejezi ki az áldozatok családjának és az iraki hatóságoknak. Magyarország abban érdekelt, hogy az iraki újjáépítés és a demokratikus intézményrendszer fejlesztése folytatódjon, mindezzel hozzájárulva a lakosság biztonságának megteremtéséhez. Hazánk a rendelkezésére álló eszközökkel támogatja e folyamatot - tette hozzá Szűcs Gabriella, a Külügyminisztérium főosztályvezető helyettese.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: Irak

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 30. 11:43, hétfő | Belföld

Bravúros légimentést hajtottak végre a magyar mentősök - Videóval

Tegnap délután egy Somogy vármegyei tó nádasába csúszott az a 25 év körüli férfi, aki beleragadt a jéghideg iszapba. A mentősök helikopterrel mentették ki a szorult helyzetből, súlyos fagyási sérülésekkel került kórházba.

2023. Január 30. 11:41, hétfő | Belföld

Az idei január leghidegebb reggelét mérték hétfőn

Az idei január leghidegebb éjszakája volt a mostani, hétfőre virradóra a Nógrád vármegyei Zabaron mínusz 9,4 Celsius-fokig süllyed a hőmérséklet - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán.

2023. Január 30. 11:36, hétfő | Belföld

Több mint 3 millió éves matrica jár le január 31-én

Több mint 3 millió tavalyi éves országos és megyei autópálya-matrica érvényessége jár le kedden éjfélkor, a hónap utolsó napjáig kell megújítani a mentességeket, kedvezményeket is.

2023. Január 30. 11:35, hétfő | Belföld

Két ember meghalt lakástűzben Győrben

Két ember meghalt hétfő hajnalban egy kigyulladt győri lakásban - tájékoztatott a Katasztrófavédelem.