Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Szeptember 15. 18:28, szombat | Bulvár
Forrás: infovárosok

Majka lett az Év Apája - Először adták át az APA 2018 díjakat

Majka lett az Év Apája - Először adták át az APA 2018 díjakat

Első alkalommal díjazta az apukákat az Apa Magazin. Az Év Apukája az olvasók szavazatai alapján Majoros Péter Majka lett, míg a magazin különdíját Kiss Gergely vehette át.

Az ismert apukák mellett a közönség civil jelöltek mellett is letehette voksát a „Nem” Hétköznapi Apukák és A Legstílusosabb Apukák kategóriákban. A díjátadón természetesen a gyerekekről sem feledkeztek meg, a Csodák Palotájában megrendezett eseményen kicsik és nagyok közösen vehettek részt izgalmas programokon.

Szeptember 13-án kora este a Csodák Palotájában díjazták az Év Apukáit. Az Apa Magazin több hónapon át tartó szavazása során az olvasók három különböző kategóriában adhatták le voksaikat civil és híres apukákra, összesen közel 25 000 szavazat érkezett a jelöltekre. A tíz ismert apuka közül Majoros Péter Majka kapta a legtöbb szavazatot, aki külföldi forgatása miatt nem tudott részt venni a díjátadón, de egy Máltáról küldött videóval köszönte meg a szavazatokat. Kiss Gergely vízilabdázó feleségével és legkisebb lányával érkezett az esményre és nem távozott üres kézzel, hiszen a magazin különdíját vehette át a színpadon.

A civil jelöltek között A Legstílusosabb Apák fődíját Tihanics Róbert és Tuomas Qvick, különdíját pedig Rácz Zoltán nyerte, a „Nem” Hétköznapi Apák kategóriában pedig Izsó László vehette át a közönségdíjat, a magazin különdíját Rákos Péter kapta.
Az est házigazdája Kadlecsek Krisztián műsorvezető és Vida Ferenc, az APA Magazin főszerkesztője volt. A győztes Kiss Gergely mellett Mádai Vivien, Lotfi Begi, Szabő Győző és Peller Miki is részt vett a rendezvényen.

Címkék: év apája, díj, Majka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára