Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. December 12. 11:00, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infováros/police.hu

Még a hűtőben is drogot talált Roni - VIDEÓ

Még a hűtőben is drogot talált Roni - VIDEÓ

Elfogtak egy dílert és hat fogyasztót az újpesti rendőrök kedden. A házkutatás során kábítószer-kereső kutyát is bevetettek a nyomozók.

Nagy mennyiségű kábítószert tárolt és értékesített egy újpesti férfi a lakásán. Minderről információt kapott a rendőrség, ezért a nyomozók kedden délelőtt házkutatást tartották nála. A droggal lebukott 44 éves B.-M. Istvánt elfogták, de a rendőrök a férfi feleségét és öt ismerősét is előállították a lakásból.

A nyomozók Roni, a kábítószer-kereső kutya segítségével még a hűtőben is drogot találtak. A rendőrök összesen 250 extasy tablettát, 73 gramm speedet és több mint 200 gramm zöld kábítószergyanús anyagot foglaltak le, amelyek értéke meghaladja az egymillió forintot.

Az újpesti nyomozók B.-M. Istvánt őrizetbe vették és kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Felesége és további öt férfi ellen kábítószer birtoklása vétség miatt folyik nyomozás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.