Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Július 04. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Megcsalták Salmát

Megcsalták Salmát

Kiderült, hogy Francois-Henri Pinault az apja Linda Evangelista fiának, aki akkor fogant, mikor a papa már Salma Hayek lovagja volt.

 

 Lehet, hogy még egy stabilnak hitt sztárrománcot ingat meg a hűtlenség szele. Salma Hayek férjéről ugyanis kiderült, hogy van egy negyedik gyermeke is, méghozzá Linda Evangelistától - aki eddig titkolta, hogy ki az apja fiának. Ám az egykori szupermodell manapság nem keres valami jól, így egy kis gyerektartás reményében elárulta nagy titkát, és bíróság elé vitte az ügyet. Mindennek pedig azért van hatása az üzletember és Salma házasságára, mert a négyéves Augustin James akkor fogant, amikor Francois-Henri Pinault már javában a színésznővel randizgatott. Vagyis nemcsak félrelépett kapcsolatuk hajnalán ex-szerelmével, de egy utód is lett a dologból, akit eddig eltitkolt. Valószínűleg Hayek elől is, mivel a mexikói szépség nem éppen mosolygós az elmúlt napokban.
 

Címkék: szépség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára