Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Július 24. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Meghalt Amy Winehouse

Meghalt Amy Winehouse

Amitől sokan féltek az elmúlt években, az most bekövetkezett - Amy Winehouse-t elvitték káros szenvedélyei.

Szombat délután holtan találták észak-londoni lakásában Amy Winehouse-t. A huszonhét éves énekesnő halálának pontos oka és a körülménye egyelőre nem ismert. Viszont több mint valószínű, hogy alkohol és drogfüggősége állhat vesztének hátterében. Az egyik legnagyobb tehetséggel lett kevesebb a világ.

A rendőrségi közlemény szerint a mentősök hívták őket Amy camdeni otthonába, miután találtak egy eszméletlen nőt, akit a helyszínen halottnak nyilvánítottak. A személyazonosságát a kiérkező járőrök erősítették meg.

A tragikus hírt egyelőre nem sikerült közölni az apjával, az egyetlen emberrel, aki igazán szerette, és minden körülmények között mellette állt. Mitch ugyanis egy New Yorkba tartó repülőn ül, hogy részt vegyen a helyi jazzfesztiválon.

Címkék: amy winehouse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára