Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Február 14. 07:32, kedd | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Most kell tankolni - szerdától drágulnak az üzemanyagok

Most kell tankolni - szerdától drágulnak az üzemanyagok

Üzemanyagár emelésre készülhetnek az autósok. A MOL szerdától bruttó 3 forinttal emeli a gázolaj és 2 forinttal a 95-ös benzin árát.

A mostani emeléssel a gázolaj átlagára 434 forintra, benziné pedig 421 forintra nő. A Mol múlt héten még csökkentette mindkét üzemanyagfajta árát. Egy éve 50 liter benzint 2950 forinttal olcsóbban tankolhattunk és 3700 forinttal került kevesebbe ugyanennyi gázolaj – írta a holtankoljak.hu.

Közben drágult a kőolaj a szabadpiacon, miután a görög politikai vezetés megegyezett a hatályba lépő megszorításokról, ezzel biztosítva egy nemzetközi mentőcsomagot. Így szabaddá vált az út egy 130 milliárd eurós mentőcsomag előtt, amit az eurozóna pénzügyminisztereinek szerdai találkozóján kell majd jóváhagyni. További pozitív irányú nyomást gyakorolt az árfolyamra, hogy az Irán ellen bevezetett intézkedések hatására több társaság, amelyek összesen 100 olajszállító hajót birtokolnak, megszüntetnék szállításaikat az OPEC második legnagyobb kitermelőjéből. Az amerikai könnyűolaj hordónkénti jegyzése súrolja a 100 dolláros szintet, a Brent jegyzése 118 dollár fölött áll.


OrientPress Hírügynökség

Címkék: Üzemanyag, benzin, gázolaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.