Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Augusztus 01. 15:51, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Nagyszabású sorozattal és egy igazi különlegességgel erősít a VIASAT3

Nagyszabású sorozattal és egy igazi különlegességgel erősít a VIASAT3

Ősszel debütál a Sony Pictures Television Networks CE és a VIASAT3 eddigi legjelentősebb saját gyártású, napi főműsoridős sorozata, a 200 első randi.

Emellett hamarosan indul a gyártása annak a 10 epizódos fikciós sorozatnak is, amelynek különlegessége, hogy a jelenlegi magyarországi kereskedelmi televíziós trendekkel szemben teljes mértékben hazai ötlet alapján, hazai fejlesztésként valósul meg, főrendezője pedig nem más, mint Herendi Gábor.

Szerelem és váratlan fordulat minden mennyiségben – a 200 első randi című sorozat idén nyáron gyártásra kerülő összesen 60, kereskedelmi egyórás epizódjában a 30-as éveiben járó Luca mindennapjait követhetik nyomon a nézők. A szingli lányt villámcsapásként éri húga eljegyzése, ám ha mindez nem lenne elég, munkahelyén is hatalmas változások elé néz. A 200 első randi főbb szerepeiben olyan neves színészek tűnnek fel, mint Gáspár Kata, Mészáros András, Pápai Erika, Szerednyey Béla vagy Trokán Péter. A Fazakas Péter (Társas játék) főrendező irányításával és a Filmservice gyártásában készülő produkció forgatása már javában zajlik. A sorozatból minden párkereső megtudhatja, hogyan küzdje le félelmeit és találja meg önmagát, mindezt persze nagy adag humorral tálalva.

A VIASAT3 másik nagyszabású, augusztustól forgó szuperprodukciója a Paprika Studios gyártásában valósul meg, és várhatóan 2019 első felében kerül képernyőre. A tízrészes fikciós sorozat forgatókönyve nem egy létező külföldi formátum adaptációjaként valósul meg, hanem teljes mértékben hazai ötlet fejlesztése, Búss Gábor Olivér (Üvegtigris), Trunkó Bence (Argo), Divinyi Réka (Csak szex és más semmi) és Rudolf Péter (Üvegtigris) írói közreműködésével.

„Két igazán különleges saját gyártású sorozatunk előkészítésén vagyunk túl, és kétségtelen, hogy a VIASAT3 fennállása óta példátlan mennyiségű gyártásnak, mozgalmas forgatási időszaknak nézünk elébe idén nyáron. Büszkén mondhatjuk, hogy ezzel a két színvonalas szuperprodukcióval a csatorna felkerül a minőségi fikciós sorozatgyártás térképére” – mondta Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Networks közép-európai régiójának tartalomfejlesztési stratégiai vezetője.

Címkék: sorozat, viasat6

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára