Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Október 09. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Napközben 20 fok körüli, de hajnalban többfelé 5 fok alatti értékek várhatók a hétvégén

Napközben 20 fok körüli, de hajnalban többfelé 5 fok alatti értékek várhatók a hétvégén

Napközben 20 Celsius-fok körül, hajnalban többfelé 5 fok alatt alakul a hőmérséklet a hétvégén. Kezdetben napsütéses, aztán felhősebb, vasárnapra többfelé esős idő várható

- derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken sok lesz a napsütés, csapadék nem várható. A leghidegebb órákban 2-8 fok lesz. Napközben 17-22 fokig melegszik a levegő.

Szombaton a gomoly-, illetve vastag fátyolfelhő mellett általában több-kevesebb napsütésre is számítani lehet. Napközben nem várható csapadék, de estétől nyugaton, északnyugaton néhol már eshet. Sokfelé megélénkül, majd estétől az Észak-Dunántúlon helyenként megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet 3-10, a maximumhőmérséklet 17-22 fok között alakul.

Vasárnap az ország nagy részén erősen felhős vagy borult lesz az ég, de főleg keleten helyenként lehetnek hosszabb-rövidebb napos időszakok. A nyugati és a középső országrészben többfelé számítani lehet esőre, záporra, keleten csak helyenként valószínű csapadék. A Dunántúlon több helyen megerősödik, máshol megélénkül az északkeleti szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-11, a legmagasabb hőmérséklet általában 15-22 fok között alakul, de az északnyugati tájakon ennél hűvösebb lehet az idő - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.