Városlista
2019. augusztus 22, csütörtök - Menyhért

Hírek

2011. December 28. 08:16, szerda | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Negyvenmilliónyi hamis bőrkabátot foglaltak le

Negyvenmilliónyi hamis bőrkabátot foglaltak le

Több mint negyvenmillió forint értékben foglaltak le hamis férfi kabátokat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Törökbálinton – közölte a NAV közleményében kedden.

Mint Suller György Attila vám- és jövedéki szóvivő közölte: egy magyar cég kért vámkezelést egy Kínából érkező, táskákat és ruhaneműket tartalmazó konténerre. A pénzügyőr a szállítmány tételes vizsgálatakor 4020 darab hasított bőrből készült, márkás feliratú férfi kabátot talált.

A vámkezelést kérő cég az áruk eredetét nem tudta igazolni, engedéllyel nem rendelkezett, a kabátok feltehetőleg a jogtulajdonos engedélye és hozzájárulása nélkül készültek – tette hozzá. A közlemény szerint a pénzügyőrök a több mint 40 millió forint értékű szállítmányt lefoglalták, és áru hamis megjelölésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek.

Címkék: hamis ruha, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 10. 09:54, szombat | Kék hírek

Több milliót sikerült kicsalnia egy újabb unokázós bandának

Két nőt és három férfit hallgattak ki unokázós csalás ügyében a rendőrség a minap. Egy szigethalmi idős asszonytól csaltak ki több millió forintot.

2019. Augusztus 09. 12:06, péntek | Kék hírek

Medencét vásárolt unokájának a lopott telefon árából

Kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt bíróság elé állította a Tatabányai Járási Ügyészség azt a tarjáni nőt, aki a lopott telefon értékesítéséből szerzett pénzen élelmiszert és az unokájának medencét vásárolt.

2019. Augusztus 09. 05:00, péntek | Kék hírek

Két órán belül elfogtak egy dohánybolti rablót Pécsen

Két órán belül elfogták a rendőrök azt a 21 éves pécsi férfit, aki csütörtök hajnalban kirabolt egy dohányboltot a baranyai megyeszékhelyen - közölte a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2019. Augusztus 08. 13:05, csütörtök | Kék hírek

Dugig volt a kamion hamis ruhákkal az M5-ösön

Hetven millió forintot meghaladó értékben több mint hatezer hamis márkajelzésű ruhát foglaltak le Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M5-ös autópályán egy teherautóból a minap.