Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2012. Március 20. 14:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Nyugdíja miatt támadták Vágót

Nyugdíja miatt támadták Vágót

Aktívan dolgozik Vágó István, pedig már nyugdíjas. Ez pedig egyeseknek szúrja a szemét.

A STORY4 műsorán március végén indul Vágó István műsora, az ÁtVágó. A legtöbben gratuláltak a csatornának a választáshoz, és már kíváncsian várják a vetélkedőt, de akadnak, akiket felháborít, hogy a viszonylag magas nyugdíja mellett Vágó továbbra is dolgozik.

"Valóban közzétettem a sajtóban a nyugdíjamat, s akkor derült ki, hogy 165 ezer forinttal a magasabbak közül való vagyok, mivel életem nagy részét állami alkalmazottként töltöttem. Vegyészmérnök voltam egy gyógyszergyárban, külkereskedő egy külkereskedelmi cégnél, majd a Magyar Televízióban is állami alkalmazottként dolgoztam, ezért akárhogy is számolunk, ez az összeg jár."

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.