Városlista
2019. szeptember 18, szerda - Diána

Hírek

2011. Augusztus 02. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Pálinkáért golfozott Gesztesi Károly

Pálinkáért golfozott Gesztesi Károly

Gesztesi Károly köztudottan nagy golfrajongó. A színész nem szeret tét nélkül játszani, így fogadott barátaival legutóbbi játékuk alkalmával. A nyeremény nem más, mint Gesztesi másik szenvedélyének tárgya, a pálinka.

A színpad és a filmvászon mellett Gesztesi Károly egyre többször tűnik fel az ország különböző golfpályáin. Az elmúlt öt évben a színész szenvedélyévé vált az elegáns sport.

"Sokan úgy gondolják, a golfozáshoz nem kell különösebb erőnlét, pedig egy-egy verseny alatt több kilométert is sétálunk. Igazán a külföldi versenyeket szeretem, ott tudok igazán a sportra koncentrálni. Hatalmas társasággal szoktunk utazni és az első napok bulijai után mindenkiben feléled a versenyszellem és csak az a fontos, hogy nyerjen." - árulta el Gesztesi Károly, aki ezúttal egy mini bajnokságra hívta ki barátait a Golf Academy-n. A tét nem volt jelentéktelen, hat üveg pálinkáért folyt a harc.

"Örülök, hogy ezúttal nem nekem kellett hoznom a pálinkákat, hanem én nyertem." - mondta Gesztesi Károly. - "A komolyabb versenyek után is mindig koccintunk a győzelemre, általában külföldön is az én szobám mindig a találkozópont. Így ez most sem maradt el, egyből megkínáltam a fiúkat a győztes gurítás után." - tette hozzá a színész, akinek a cserszegi fűszeres szőlő mellett a birs az egyik legnagyobb kedvence a jellegzetes, sötét üvegű márkából.

STOP

Címkék: Gesztesi Károly

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 18. 13:03, szerda | Bulvár

Díjat nyert Rofusz Ferenc animációs filmje Argentínában

A legjobb animációs rövidfilm díját nyerte Rofusz Ferenc Az utolsó vacsora című alkotása a Jesus Cine Festen, az Argentínai Nemzetközi Keresztény Film Fesztiválon – olvasható a fesztivál honlapján (jesuscinefest.com).

2019. Szeptember 17. 08:50, kedd | Bulvár

Budapestre érkezett az életnagyságú LEGO Bugatti - FOTÓK

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség.

2019. Szeptember 16. 15:08, hétfő | Bulvár

Ismét Simply Red-koncert lesz Budapesten

A magyar fővárost is érinti jövő őszi európai turnéján a Simply Red. A Mick Hucknall által vezetett világhírű brit soul-pop formáció 2020. november 23-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

2019. Szeptember 16. 07:33, hétfő | Bulvár

Megőrizte első helyét az Az bohóca, nyomában a sztriptíztáncosnőkről szóló krimi

Megőrizte első helyét az Az: Második fejezet című bohócos horror az észak-amerikai mozikban, a sztriptíztáncosnőkről szóló krimi is meglepően nagy bevétellel nyitott - írta a Variety.com filmes portál.