Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2011. Augusztus 02. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Pálinkáért golfozott Gesztesi Károly

Pálinkáért golfozott Gesztesi Károly

Gesztesi Károly köztudottan nagy golfrajongó. A színész nem szeret tét nélkül játszani, így fogadott barátaival legutóbbi játékuk alkalmával. A nyeremény nem más, mint Gesztesi másik szenvedélyének tárgya, a pálinka.

A színpad és a filmvászon mellett Gesztesi Károly egyre többször tűnik fel az ország különböző golfpályáin. Az elmúlt öt évben a színész szenvedélyévé vált az elegáns sport.

"Sokan úgy gondolják, a golfozáshoz nem kell különösebb erőnlét, pedig egy-egy verseny alatt több kilométert is sétálunk. Igazán a külföldi versenyeket szeretem, ott tudok igazán a sportra koncentrálni. Hatalmas társasággal szoktunk utazni és az első napok bulijai után mindenkiben feléled a versenyszellem és csak az a fontos, hogy nyerjen." - árulta el Gesztesi Károly, aki ezúttal egy mini bajnokságra hívta ki barátait a Golf Academy-n. A tét nem volt jelentéktelen, hat üveg pálinkáért folyt a harc.

"Örülök, hogy ezúttal nem nekem kellett hoznom a pálinkákat, hanem én nyertem." - mondta Gesztesi Károly. - "A komolyabb versenyek után is mindig koccintunk a győzelemre, általában külföldön is az én szobám mindig a találkozópont. Így ez most sem maradt el, egyből megkínáltam a fiúkat a győztes gurítás után." - tette hozzá a színész, akinek a cserszegi fűszeres szőlő mellett a birs az egyik legnagyobb kedvence a jellegzetes, sötét üvegű márkából.

STOP

Címkék: Gesztesi Károly

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 07:12, hétfő | Bulvár

A Toy Story 4 könnyedén tört az észak-amerikai mozis toplista élére

Ugyan többet vártak tőle, 118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével mégis könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

2019. Június 22. 17:00, szombat | Bulvár

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, amely nemcsak a flottakezelőknek, hanem a magánvásárlóknak is szeretne a közeljövőben adatokat közlő abroncsokat értékesíteni.

2019. Június 21. 08:56, péntek | Bulvár

Aranyérmes sportolók lepték meg a hátrányos helyzetű gyermekeket

Fodor Rajmund, Kokó, Verrasztó Dávid és Madaras Norbert sportsikerükről is meséltek a kicsiknek

2019. Június 20. 19:02, csütörtök | Bulvár

Ed Sheeran új lemezén világsztárok sora szerepel

Cardi B, Bruno Mars, Stormzy és még számos világsztár énekes és rapper működik közre Ed Sheeran új, No 6 Collaborations Project című új lemezén, amely július 12-én kerül a boltokba.