Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Január 07. 10:38, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

'Peller hipno' szüléssel hozza világra gyermekét

'Peller hipno' szüléssel hozza világra gyermekét

Ebben a hónapban várja kisfiát Peller Mariann, akit ahogyan egyre közelebb kerül a szülés pillanatához, elfogja a félelem. Igyekszik tudatosan felkészülni a nagy napra, melyen férje és édesanyja is mellette lesz.

Mariannak már egy hónapja sincs hátra a szülésig, így az utóbbi pár hétben mindent beszerzett, ami szükséges egy újszülött érkezéséhez. A Story4 műsorvezetője már nagyon várja, hogy karjaiban tartsa kisfiát, akinek a Kornél nevet adják majd.
- Amióta kismama lettem, ismerősök és ismeretlenek minden okosságot és szörnyűséget elmeséltek már a szülésről. A várandós jógán találkoztam egy anyukával, aki az első szülésének élményeibe avatott be minket. Épp, hogy megkezdődtek otthon a fájások, azonnal elindultak a kórházba. Mire beértek a szülőszobára, 10-12 perc múlva megszületett a baba. De hallottam már a másik végletről is, a hosszú órákon át tartó vajúdásról és a kínzó szülésről, aminek a vége mégis császármetszés lett - osztja meg Mariann élményeit a sorry! most megjelent számában, aki a rémtörténeteket hallva kissé tart még a szülés pillanataitól.
Tudja, hogy a vajúdás és a szülés egy megerőltető, erős fájdalommal járó dolog, ezért igyekszik tudatosan felkészülni a nagy napra.
- Kismama jógán hallottam először a hipno-szülésről. Állítólag ezzel a módszerrel csodálatos élmény a szülés. Ennek az a lényege, hogy a szülés alatt hagyni kell a női testnek, hogy irányítson, miközben önmagunk hipnotizálásával, teljes ellazulással, a fájások vagy görcsök másfajta értelmezésével kíméletesebbé, gyengédebbé tehető a szülés. A módszer felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy még az is lehet, hogy ennek segítségével hozom világra a kisfiamat.

Címkék: peller mariann

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.