Városlista
ma: 7 °C holnap: 12 °C
2016. február 8, hétfő - Aranka

Hírek

2012. Július 11. 15:24, szerda | Helyi
Forrás: -hozsu-

Kávéházi remekművek

Kávéházi remekművek

A vonal, az anyag, a színek, a motívumok - mind-mind egy nagy játék - fogalmazott Ambrus Edit, akinek a minap nyílt kiállítása a Magyarucca Kávéházban. A művész üvegfestményeit Balaicz Zoltán alpolgármester ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. A városvezető kiemelte: fontos, hogy legyen egy olyan kávéház Zalaegerszegen, ahol a helyi művészek bemutatkozhatnak. Ambrus Edit egyébként lelki és szellemi utazásra hívja a látogatókat. A régészeti grafikus és üvegfestő alkotásaiban ezt a kettőséget próbálja visszaadni. A Magyarucca Kávéházban ez az első tárlat, de ajtaja szinte minden művészeti ág előtt nyitva áll. A mostani kiállítás egy hétig látható.

Kapcsolódó galéria

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2016. Január 18. 09:35, hétfő | Helyi

A műszaki képzés népszerűsítéséért

Duális nap a Pannon Egyetem zalaegerszegi kampuszán

2016. Január 05. 15:17, kedd | Helyi

Húsz évvel ezelőtti gyilkosság ügyében kezdődött per Zalaegerszegen

Megkezdődött a Zalaegerszegi Törvényszéken kedden annak a férfinak a pere, aki a vád szerint társa biztatására húsz évvel ezelőtt fejbe lőtte, majd kirabolta egy közeli ismerősét.

2015. November 27. 09:13, péntek | Helyi

Hétfőn kezdődik a zalaegerszegi parkerdei gyilkosság tárgyalása

Megkezdődik a parkerdei gyilkossággal gyanúsított férfi tárgyalása november 30-án, a Zalaegerszegi Törvényszéken - tájékoztatta a törvényszék sajtószóvivője az MTI-t. /Zalaegerszeg, 2015. november 27., péntek (MTI)/

2015. November 11. 09:04, szerda | Helyi

Betakarították a kukorica 92 százalékát Zala megyében

Zala megyében a végéhez közelednek a betakarítási munkák, a 40 ezer hektáron termelt kukorica több mint 90 százaléka már magtárakba került - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke kedden az MTI-vel.