Városlista
ma: 16 °C holnap: 24 °C
2015. szeptember 3, csütörtök - Hilda

Hírek

2012. Július 11. 15:24, szerda | Helyi
Forrás: -hozsu-

Kávéházi remekművek

Kávéházi remekművek

A vonal, az anyag, a színek, a motívumok - mind-mind egy nagy játék - fogalmazott Ambrus Edit, akinek a minap nyílt kiállítása a Magyarucca Kávéházban. A művész üvegfestményeit Balaicz Zoltán alpolgármester ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. A városvezető kiemelte: fontos, hogy legyen egy olyan kávéház Zalaegerszegen, ahol a helyi művészek bemutatkozhatnak. Ambrus Edit egyébként lelki és szellemi utazásra hívja a látogatókat. A régészeti grafikus és üvegfestő alkotásaiban ezt a kettőséget próbálja visszaadni. A Magyarucca Kávéházban ez az első tárlat, de ajtaja szinte minden művészeti ág előtt nyitva áll. A mostani kiállítás egy hétig látható.

Kapcsolódó galéria

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2015. Július 16. 10:36, csütörtök | Helyi

Újra megnyitják a városi strandot Zalaegerszegen

Augusztus elején ismét megnyitják Zalaegerszegen a városi strandot - jelentette be a zalai megyeszékhely polgármestere szerdán a helyszínen, sajtótájékoztatón.

2015. Július 09. 11:38, csütörtök | Helyi

Mikrobuszt toló férfiak sérültek meg a nagykapornaki balesetben

2015. Július 01. 11:01, szerda | Helyi

Hat Albatrosz EB bajnoki cím

A hétvégén zajlott le a modern tánc Európa Bajnokság. A zalaegerszegi Alabtrosz egyesület méltóképpen zárhatta le az idei versenysorozatot, hiszen kimagasló eredménnyel zárták a négynapos versenyt.

2015. Július 01. 09:27, szerda | Helyi

Fatemplom fesztivált rendeznek Magyarföldön

Az adományokból, felajánlásokból emelt ökomenikus fatemplom felszentelésének ötödik évfordulója alkalmából fesztivált rendeznek július 17. és 19. között a Zala megyei Magyarföldön.