Városlista
ma: 4 °C holnap: 6 °C
2015. november 29, vasárnap - Taksony

Hírek

2012. Július 11. 15:24, szerda | Helyi
Forrás: -hozsu-

Kávéházi remekművek

Kávéházi remekművek

A vonal, az anyag, a színek, a motívumok - mind-mind egy nagy játék - fogalmazott Ambrus Edit, akinek a minap nyílt kiállítása a Magyarucca Kávéházban. A művész üvegfestményeit Balaicz Zoltán alpolgármester ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. A városvezető kiemelte: fontos, hogy legyen egy olyan kávéház Zalaegerszegen, ahol a helyi művészek bemutatkozhatnak. Ambrus Edit egyébként lelki és szellemi utazásra hívja a látogatókat. A régészeti grafikus és üvegfestő alkotásaiban ezt a kettőséget próbálja visszaadni. A Magyarucca Kávéházban ez az első tárlat, de ajtaja szinte minden művészeti ág előtt nyitva áll. A mostani kiállítás egy hétig látható.

Kapcsolódó galéria

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2015. November 27. 09:13, péntek | Helyi

Hétfőn kezdődik a zalaegerszegi parkerdei gyilkosság tárgyalása

Megkezdődik a parkerdei gyilkossággal gyanúsított férfi tárgyalása november 30-án, a Zalaegerszegi Törvényszéken - tájékoztatta a törvényszék sajtószóvivője az MTI-t. /Zalaegerszeg, 2015. november 27., péntek (MTI)/

2015. November 11. 09:04, szerda | Helyi

Betakarították a kukorica 92 százalékát Zala megyében

Zala megyében a végéhez közelednek a betakarítási munkák, a 40 ezer hektáron termelt kukorica több mint 90 százaléka már magtárakba került - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke kedden az MTI-vel.

2015. November 10. 10:25, kedd | Helyi

Kamerát szerelt munkahelye női mosdójába egy zalaegerszegi férfi

Tiltott adatszerzés bűntette miatt emeltek vádat egy zalaegerszegi férfi ellen, aki munkahelye női mosdójában szerelt fel kamerát - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

2015. November 04. 09:16, szerda | Helyi

Sajtóközlemény

Nyugat-Pannon Járműipai és Mechatronikai Központ