Városlista
ma: 13 °C holnap: 19 °C
2015. október 6, kedd - Renáta

Hírek

2012. Július 11. 15:24, szerda | Helyi
Forrás: -hozsu-

Kávéházi remekművek

Kávéházi remekművek

A vonal, az anyag, a színek, a motívumok - mind-mind egy nagy játék - fogalmazott Ambrus Edit, akinek a minap nyílt kiállítása a Magyarucca Kávéházban. A művész üvegfestményeit Balaicz Zoltán alpolgármester ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. A városvezető kiemelte: fontos, hogy legyen egy olyan kávéház Zalaegerszegen, ahol a helyi művészek bemutatkozhatnak. Ambrus Edit egyébként lelki és szellemi utazásra hívja a látogatókat. A régészeti grafikus és üvegfestő alkotásaiban ezt a kettőséget próbálja visszaadni. A Magyarucca Kávéházban ez az első tárlat, de ajtaja szinte minden művészeti ág előtt nyitva áll. A mostani kiállítás egy hétig látható.

Kapcsolódó galéria

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2015. Október 05. 08:35, hétfő | Helyi

Az elejtett gímszarvasok több mint 60 százaléka érmes Zala megyében

Zala megyében 440 gímszarvasbikát ejtettek el a szarvasbőgés idején, a példányok 63 százaléka lett érmes a trófeabírálaton - tájékoztatta a megyei kormányhivatal vadászati és halászati főfelügyelője az MTI-t.

2015. Szeptember 11. 09:50, péntek | Helyi

Nemzetközi esszé pályázat - Lions Club

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége 2015-ben első alkalommal meghirdeti a nemzetközi esszé pályázat hazai versenyét.

2015. Július 16. 10:36, csütörtök | Helyi

Újra megnyitják a városi strandot Zalaegerszegen

Augusztus elején ismét megnyitják Zalaegerszegen a városi strandot - jelentette be a zalai megyeszékhely polgármestere szerdán a helyszínen, sajtótájékoztatón.

2015. Július 09. 11:38, csütörtök | Helyi

Mikrobuszt toló férfiak sérültek meg a nagykapornaki balesetben