Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2012. Május 27. 14:11, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Pert indított Sharon Stone megalázott alkalmazottja

Pert indított Sharon Stone megalázott alkalmazottja

Pert indított Sharon Stone ellen egy babysitter. Egykori alkalmazottja szerint a sztár rettenetesen bánt vele, és ok nélkül bocsátotta el.

Beperelte egyik volt babysittere Sharon Stone-t. A Fülöp-szigetekről származó Erlinda T. Elemen 2006-tól öt éven át dolgozott az Elemi ösztön sztárjának, eleinte egyik, majd mindhárom gyermeke dadájaként, és 2011-ben lopás vádjával bocsátották el - most azonban azt állítja, hogy nem ő okozott kárt a színésznőnek, hanem Stone bánt vele embertelen módon.

A kereset szerint a világsztár többször is becsmérelte Element származása és vallási meggyőződése miatt, és megtiltotta neki, hogy a gyermekei előtt megszólaljon, amit azzal indokolt, hogy nem szeretné, ha a gyerekek úgy beszélnének, mint ő. Stone állítólag azt sem hagyta, hogy Elemen a Bibliát olvassa, a kirúgásra pedig végül azért került sor, mert a színésznő megtudta, hogy alkalmazottja plusz fizetést vett fel a gyerekekkel töltött túlórák miatt.

Sharon Stone szóvivője a vádakat nevetségesnek nevezte. "Teljesen abszurd az egész. Ez csak egy csalódott ember próbálkozása, aki semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy pénzt szerezzen - mondta el Paul Bloch. - Amikor körülbelül másfél éve el lett bocsátva, Elemen már perelt kártérítésért. Most újabb lehetőséget talált."

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.