Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. December 19. 07:17, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Petárdákat és hamis ruhákat találtak

Petárdákat és hamis ruhákat találtak

Ötezer petárdát, valamint több tucat hamisított ruhát és cipőt foglaltak le a pénzügyőrök Miskolcon egy üzletháznál parkoló autóból.

Közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-magyarországi Regionális Főigazgatóságának sajtóreferense vasárnap.

Varga Zoltán tájékoztatása szerint a pénzügyőröknek feltűnt, hogy egy benzinkúthoz betérő férfi autójával nem ott, hanem a szomszédos bevásárlóudvarban parkolt le, ahol minden üzlet zárva volt. Igazoltatták a férfit, aki elmondta, hogy az autóban lévő pirotechnikai eszközöket és hamisított ruhákat ő vette, és a barátja autójával csak szállította az árut.

A gépkocsiból ötezer petárda, valamint 45 – különböző márkajelzéssel ellátott – cipő és ruha került elő. Ezeket lefoglalta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A NAV áru hamis megjelölése szabálysértés miatt indított eljárást. A lefoglalt petárdákat a pénzügyőrök átadták a rendőrségnek, és feljelentést tettek polgári felhasználású robbanóanyagokkal és pirotechnikai termékekkel kapcsolatos szabálysértés miatt – mondta Varga Zoltán.

Címkék: hamis ruha, NAV, petárda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.