Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Július 03. 16:03, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Postán rendelt drogot Kínából

Postán rendelt drogot Kínából

Befejezték a nyomozást a rendőrök azzal a szegedi férfival szemben, aki postai úton rendelt bika fantázianevű új pszichoaktív anyagot.

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága 2020. június 4-én tett feljelentést, miszerint a 29 éves férfinak a nevére és címére Kínából egy gyanúsnak vélt csomag érkezett. A doboz átvizsgálásakor a pénzügyőrök, mintegy 30 gramm tömegű piros és sárga masszaszerű anyagot találtak. A nyomozás során a vegyész szakértő megállapította, hogy a massza új pszichoaktív anyagot tartalmazott, amelynek hatóanyag tartalma, meghaladta a csekély mennyiség felső határát – közölte a rendőrség.

A férfit a nyomozók új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az eljárás iratait a rendőrök a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről