Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Augusztus 10. 07:21, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Rendőrkutya talált meg egy elszökött 9 éves a kislányt

Rendőrkutya talált meg egy elszökött 9 éves a kislányt

A 9 éves kisgyerek otthonról szökött meg.

A Tevékenység-irányítási Központba augusztus 8-án este fél kilenckor a kislány édesanyja tett bejelentést, hogy a gyereke kiszökött XI. kerületi lakásukból.

Az újbudai járőrök, a Bűnügyi Technikai Osztály Kutyavezetői Alosztály és a Bűnügyi Bevetési Osztály rendőrei azonnal keresni kezdték a gyermeket, akit Szilágyi Szilárd főtörzsőrmester Odin nevű labrador szolgálati kutyája talált meg. A kislány egy autó mögött kuporgott, és elmondta a rendőröknek, hogy a környékbeli utcákban sétált. A járőrök hazavitték a gyereket, akinek szerencsére az ijedségen kívül más baja nem esett, épségben átadták az édesanyjának.

Odin, a két és fél éves nyomkövető labrador május óta teljesít szolgálatot a Budapesti Rendőr-főkapitányság kötelékében, de már a második elkóborolt kisgyereket találta meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.