Városlista
2024. február 28, szerda - Elemér

Hírek

2023. Október 15. 13:47, vasárnap | Belföld
Forrás: Rendőrség

Rendőrök mentették meg a völgyhídról leugrani készülő férfi életét Veszprémben

Rendőrök mentették meg a völgyhídról leugrani készülő férfi életét Veszprémben

A rendőrségre érkezett bejelentés 2023. október 14-én este 19 óra körül, hogy Veszprémben, a Szent István Völgyhíd korlátjának külső oldalán egy férfi áll és a mélybe néz némán.

A rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, a híd forgalmát megállították, és a magát végzetes lépésre elszánó férfihez beszélni kezdtek majd a karjánál fogva visszahúzták a hídról. Az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak átadták a férfit, akik ellátták és a kórházba szállították.

A mentésben a Veszprémi Rendőrkapitányság kollégái, Tivadari Márk r. törzsőrmester, Csuka Bence r. őrmester, Kocsis Máté r. őrmester, Futó Kristóf r. őrmester és Rupert Renáta r. törzsőrmester vett részt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 14:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: sem fegyvereket, sem katonákat nem vagyunk hajlandóak küldeni Ukrajnába

Sem fegyvereket, sem katonákat nem vagyunk hajlandóak küldeni Ukrajnába - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden a közösségi oldalán.

2024. Február 27. 08:27, kedd | Belföld

Sulyok Tamás: kölcsönös meghallgatás és megértés révén szeretnék bizalmat építeni

Bizalmat szeretne építeni az előítéletektől mentes kölcsönös meghallgatás és megértés révén Sulyok Tamás megválasztott köztársasági elnök, aki hétfőn az Országgyűlésben azt mondta, bizonyos hatáskörökben

2024. Február 27. 06:00, kedd | Belföld

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Elfogadta az Országgyűlés Novák Katalin köztársasági elnök lemondását hétfőn. A képviselők a döntést 196 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül hozták meg.