Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2024. Január 07. 17:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: VMRFK

Rendőrök mentettek meg egy idős nőt

Rendőrök mentettek meg egy idős nőt

Hajnalban találtak rá a teljesen átfagyott nénire.

Egy aggódó unoka tett bejelentést 2024. január 7-én éjjel, hogy idős nagymamáját nem találja a balatonkenesei otthonában. A 81 éves nő valószínűleg az esti órákban mehetett el otthonából, telefonját sem vitte magával, így nem tudták elérni.
Nagy Gábor Imre rendőr főtörzsőrmester és Opauszki Katalin próbaidős rendőr őrmester hajnalban megtalálta az idős hölgyet, aki a település egyik utcájában, egy ingatlan kerítésébe kapaszkodva ácsorgott. A nő ruházata teljesen átázott az esőben, és teste a hideg éjszakában teljesen átfagyott.

A rendőrök a kabátjukat a hölgyre terítették, míg a mentők kiértek. Miután a szakemberek ellátták az idős idős nőt, kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára