Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Április 06. 14:17, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Rihanna óriási szerepre készül

Rihanna óriási szerepre készül

Nehéz követni a barbadosi énekesnő változásait, hiszen attól függően választ új frizurát magának nap mint nap, hogy éppen milyen a kedve. Most azonban, nem unaloműzésből festette feketére a haját, nagy feladat vár rá!

A 24 éves énekesnő volt már barna, fekete, vörös és szőke, de láttuk már hosszú, rövid, göndör és egyenes hajjal is. A napokban megint feketére váltott, és ha jobban megnézzük a képeket, eszünkbe juthat, kire szeretne hasonlítani.

Egy amerikai internetes portál értesülései szerint, hamarosan film készül a tragikusan elhunyt Whitney Houston életéről. Rihanna esélyes rá, hogy megkapja a díva szerepét. "Szeretnék egy igazi, nagyfilmben játszani. Egész életemben arra vágytam, hogy egy ilyen karaktert alakíthassak. Egyébként is az első dal, ami megmozgatta a szívem, Whitney nótája az I Will Always Love You volt. Ahányszor csak meghallgattam, éreztem, nekem énekelnem kell. Ez a dal sodort a show biznisz felé" - nyilatkozta az énekesnő, akire még hosszú út vár, hogy valóban a vászonra kerüljön. Nem elég a fekete hajfesték. Olyan nagy nevekkel kell még megküzdenie a lehetőségért, mint az Oscar-díjas Jennifer Hudson, aki szintén szívesen alakítaná Whitney Houston felejthetetlen karakterét a mozikban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára