Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Január 28. 07:07, szombat | Belföld
Forrás: Stop.hu/MTI

Sosem hallott ABBA-szám az "új" lemezen

Sosem hallott ABBA-szám az

Egy eddig kiadatlan demófelvétel is felkerül az ABBA 1981-es The Visitors című albumának áprilisban megjelenő újrakiadására.

A From A Twinkling Star To A Passing Angel című szám a svéd popegyüttes karrierjének csúcspontján született. A nagyközönség által eddig soha nem hallott felvétel az együttes utolsó, 1981-ben megjelent The Visitors című albumának újrakiadásán fog felcsendülni - olvasható a BBC brit közszolgálati médium internetes oldalán.

Az áprilisban megjelenő korongon az együttes archívumából származó válogatások is helyet kapnak és mellékelnek hozzá egy DVD-t. Egy közlemény szerint az 1994-ben megjelent Thank You For The Music című váltogatás gyűjtemény óta ez az első alkalom, hogy a csapat ismét elmerült az archívumában, hogy eddig soha nem hallott felvételekkel lepje meg a rajongóit.

Az ABBA 1974-ben vált világszerte ismertté, amikor a Waterloo című dallal megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált.

Címkék: ABBA, The Visitors

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.