Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Május 14. 13:38, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Szandiék szakítottak, belebetegedett párja Csabi hiányába

Szandiék szakítottak, belebetegedett párja Csabi hiányába

Betegsége hozta őket újra össze.

Szandi egyben a szerelmének, a barátjának, a férjének, az apukájának és a testvérének is tekinti kedvesét, Bogdán Csabát. Azonban az énekesnő elárulta: ő kapcsolatuk sem volt mindig felhőtlen. Egyszer több hónapig nem voltak együtt, szakítottak, de végül egy szerencsétlen helyzet miatt rájöttek: nem tudnak egymás nélkül élni.

– Szakítottunk, pedig nagyon szerettem Csabit. Éltem az életem, de a gondolataim mindig körülötte jártak. Múltak a hónapok és egyszer csak minden ok nélkül, pszichésen nagyon beteg lettem. Folyamatosan hánytam, többször elájultam, kórházba kerültem. De a betegségnek köszönhetem, hogy rádöbbentem, senki más nem kell nekem, csak Csabi – mesélte a Story magazinnak Szandi.

– Amikor bejött hozzám látogatóba, ott a kórteremben, mindenki szeme láttára öleltük, csókoltuk egymást. Mindketten kimondtuk, hogy képtelenek vagyunk egymás nélkül élni – emlékszik vissza a TV2-n látható Az ének iskolájának tanár nénije. Azóta jól tudják, náluk nem fordulhat elő olyan heves vita, ami miatt kenyértörésre kerülne sor.

– Az elmúlt évek alatt hihetetlenül erős kapocs alakult ki köztünk. Ez az alapja a közös életünknek. De mi is összekapunk néha. Bevallom, főként miattam, én sokkal vehemensebb vagyok, mint Csabi, s ez okoz olykor némi feszültséget – árulta el a Storynak Szandi, aki azt is bevallotta, olykor bizony szítja is egy kicsit a tüzet, hiszen olyan jó kibékülni. Soha nem fekszenek le úgy, hogy harag lenne bennük.

Címkék: Bogdán Csaba, szandi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.